Coaching4dogs

Hondengedragsbegeleiding

Welkom bij Coaching 4 dogs

  Er is niets mooier dan met je hond op een harmonieuze manier samenleven. Dat kan alleen als mensen en honden elkaar goed begrijpen, maar heel vaak interpreteren wij verkeerd de lichaamstaal van de hond, zijn energie, maar tegelijkertijd blijft de hond 24 uur per dag onze lichaamshouding , onze lichaamstaal en energie aflezen. Wij praten geregeld langs elkaar heen en dit geeft vaak miscomunicatie tussen baasje en hond.   

  Volgens onderzoeken heeft meer dan 70% van de honden een of meer gedragsproblemen als gevolg van miscommunicatie en stress. Elk ongewenst gedrag is een symptoom van een onderliggend probleem.   

  Het is belangrijk om inzicht te krijgen hoe uw hond de wereld om zich heen ervaart en wat hij nodig heeft om ontspannend en zelfverzekerd te zijn.    

  Het is mijn passie, als hondencoach, om u en uw hond te helpen, dat u als eigenaar kan genieten van uw hond, en dat uw hond gelukkig is met u als tevreden baasje.


 Begrip, respect en  vertrouwen is de formule voor een gebalanceerde relatie tussen mens en hond!


Coaching4dogs biedt altijd begeleiding op maat aan, want niet iedereen is hetzelfde, dat geldt voor mens en hond, waarbij uw wensen en het welzijn van uw hond centraal staan .


E-mailen
Bellen
Map
Info